torsdag 15 september 2011

Ljus i höstmörkret

Fuengirola, april
Nu känner man att höstens entré på riktigt gör sig påmind. Kvällarna blir allt mörkare. Vissa dagar öser regnet ner och det har blåst mycket tidvis. Denna vecka har jag cyklat i regnställ ett flertal gånger. Idag hade jag handskar på även på hemvägen från jobbet och inte bara på morgonen. I september kan det dock ännu vara riktigt fint. Vissa dagar värmer solen skönt, så helt kört är det kanske inte än.

Signilskär, augusti
Även på det inre planet har det varit en variation av ljus och mörker, så uttrycket "efter regn kommer solsken" har varit rätt passande. Gäller att påminna sig själv om det i dystra stunder. Vad vädret ändå kan påverka måendet. Trots att inte alla "ups and downs" nu är väderrelaterade, har det dock också sin inverkan.

Det är nu dags igen, att plocka fram lite ljus i mörkret. Här hemma är värmeljusen tända i sina mysiga behållare. Jag tänkte också pigga upp bloggen med lite ljusare intryck från tidigare i år. Året har innehållit väldigt många ljuspunkter, som gett härliga minnen. Vi hoppas på fler - ännu är ju året inte slut. Livsäventyret fortsätter, både i ljus och mörker. Det är väl det livet handlar om...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar