söndag 23 december 2012

Båtresa och ledighet

Isfritt i år ännu. Vyn är från mars 2011...
Åker båt igen, vilket vi öbor ofta gör. Hade egentligen gärna haft några till hemmadagar, samtidigt som jag förstås vill träffa familjen till jul. Fredagkvällen försvann ganska fort, för jag var så himla trött och la mig tidigt. Igår var avsikten att få lite mer ordning hemma. Badrummet blev tvättat, men sen försvann tiden till andra prioriteringar.

När jag gick ut för en promenad igår eftermiddag, bestämde jag och en kompis spontant per telefon att ses för en fika, när vi båda ändå var på väg mot stan. Eftersom jag redan hade druckit två muggar kaffe, blev det var sitt glas vin istället. Det var lite som att fira in den begynnande ledigheten också på så vis :) Trevligt med spontanbestämda träffar överhuvudtaget.

Passerade just Kobba Klintar, som såg fint ut med snö på klipporna. Det blev plötsligt väldigt mycket mörka moln på himlen efter en halvklar dag. Lite sol ser man genom de smala springorna mellan molnen. Bävar lite för de omkring tio minusgraderna som de haft i de trakter jag ska till. Vi har haft -4 grader som kallast i min hemstad denna vinter. Man måste ställa om sig lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar