fredag 22 augusti 2014

Ännu några framsteg i nya livsfasen

Badrummet är tvättat och redo för den imorgon kommande nya tvättmaskinen. Tänkte passa på att rengöra golvet, eftersom det sen inte kommer att vara tillgängligt där tvättmaskinen ska stå. Man får väl duscha under den, sa försäljaren, eftersom fötterna är låga, och springan undertill därmed blir låg... Hoppas det funkar att hålla rent på så vis. Är ju rätt orutinerad med det där, eftersom jag inte behövt fundera så långt i tvättstugorna.

Livet i nya hemmet framskrider. Veckan har fortsatt i uppacknings och organiserings tecken. Allt fler saker hittar sina platser och mer ordning skapas i dessa begränsade utrymmen. En liten mängd hamnar dessutom i rensa bort högen :)

Parallellt med flyttbestyren har jag ägnat tid åt att leta körer och kolla upp info om nästa veckas program gällande studierna. Vi har fått en tjock lunta från universitetet att läsa via mail och länkar. Tror att jag någorlunda har koll på läget, vad som är mest akut att fixa och så. Hittade också en passande kör och har bokat tid för provsjungning. Ser fram emot att komma igång med det, både sångglädjen och det sociala som det brukar innebära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar